Chitwan --> en dan nu Singapore
Hoi
Na de trekking waren een paar welverdiende dagen rust in Pokhara zeer welkom.
Het was daar heerlijk warm (vonden we toen; Als we nu vanuit singapore terug zouden gaan is het waarschijnlijk erg koud).
Vanaf Pokhara zijn we per bus naar het beginpunt van onze raftintroductie gebracht. Na 2 uur raften met halverwege een uitgebreide lunch zijn we op de local bus gezet <Tessa, onze schoenen zijn niet gejat :-)> op weg naar Chitwan.
In Chitwan hebben we 1,5 dag gevuld met olifant rijden, Rhyno's, krokodillen, herten en vogels kijken. Onze gids daar wist ons zelfs te vertellen dat ze in Nepal het ultieme medicijn hebben tegen Astma hebben: Rhyno Pie!!!
Het heeft hem een paar telefoontjes gekost maar uiteindelijke konden we vlak voor ons vertrek naar Katmandu een eerste dosis in ontvangst nemen. Nu moet Marieke nog de moed verzamelen om aan de kuur te beginnen (We laten jullie weten wat het resultaat is) .
Terug in Katmandu hadden we wat minder geluk, er was een staking op de eerste dag en de dag erna was er teveel bewolking om van de zonsopgang in Nagarkot te genieten. Uiteindelijk hebben we toch alles kunnen doen wat we wilden en hebben we inmiddels Nepal voor Signapore verruild.
Singapore is weer helemaal wat anders: Het is hier echt lekker warm (vandaag 36 grC); je kan gewoon uit de kraan drinken,en overal waar je kijkt zie je wolkenkrabbers, winkelcentra en restaurants. Maar eerlijk gezegd gaat dit na een paar dagen toch ook wel weer vervelen; zondag reizen we daarom ook weer verder naar Maleisie om te kijken wat daar allemaal te beleven is.
Groeten vanuit Singapore.
Peter en Marieke
Hoi Peter en Marieke,
Wat klinkt dit allemaal goed! Super goed gedaan met de tocht, petje af!
Heel veel plezier in maleisie en ik blijf meegenieten vanuit mijn kamertje! :D
Liefs wies
Wat een diversiteit aan indrukwekkende en ook volstrekt tegengestelde ervaringen beleven jullie.
Koude/warmte, sneeuw/zon, bergen/dalen, gehuchten/wereldsteden, arm/rijk, puur natuur/verstedelijkt, minimalistisch/comfortabel. Moet wel kicken zijn. Kunnen jullie dat allemaal wel aan !!
Aan de foto's te zien no problem. Ben erg benieuwd Marieke, naar je ervaring met de Rhyno pie ! Weet je wat er in zit, of kun je dat misschien ook beter maar niet weten. Zou mooi zijn als het echt het ultieme middel blijkt te zijn.
Groetjes en nog heel veel mooie ervaringen gewenst,
Liefs, ook van Paulien, Evert